Een lezing boeken? Dat kan!

Door mijn jarenlange ervaring als docent en cursusleider ben ik gewend om voor grotere groepen mensen te spreken, hen te motiveren en te inspireren

Verschillende vormen van mijn boekpresentatie of lezing zijn bespreekbaar. Van inzichtwandeling in het bos…. tot een diapresentatie. Er is veel mogelijk! Ik heb een brede kennis op het gebied van de natuur, inheemse kruiden, spiritualiteit en hoe dit te gebruiken in samenwerking met de natuur, natuurlijke manieren van orakelen en nog veel meer….

De presentatie zal een interactief gebeuren worden waarbij de natuur centraal staat. Ik neem je mee… laat iedereen een stuk natuur op hun pad beleven en ná de presentatie zullen de genodigden met andere ogen naar de natuur kijken.

Na afloop kan er een gesigneerd exemplaar, met persoonlijke boodschap, worden aangeschaft.

Mocht je interesse hebben in een boeklezing op locatie? Neem contact op via het onderstaand formulier voor de mogelijkheden…

6 + 14 =