In Margriet 45 een interview

 

over mijn werk als Heks!

 

 

Welkom bij Heks & Kruid

Ben je gefascineerd door de Kracht van de Natuur & Magie van de Maan? JA?  Dan ben je hier aan het juiste adres!

HOI, mijn naam is Yvonne Vrijhof – een groene heks – ik hou van de natuur, de maan en de magie van het leven. Ik houd me bezig met de krachten van de natuur en alles wat hieruit voortkomt. Mijn werk doe ik vanuit passie en liefde voor de natuur. Alles wat ik leer van -en uit de natuur, wil ik graag doorgeven aan iedereen die hiervoor openstaan.

Het overbrengen van mijn inzichten uit de natuur, kennis en ervaring gaat via E-learning Kruidenwijs en E-Learning Kruidenspirit, de Jaarcirkel, Natuurcoaching en MaanvieringenEn uiteraard via mijn boek wat ik heb geschreven; ‘Hoofd in de Wolken & Voeten in de Aarde‘ > dit is mijn eerste boek en is uitgegeven onder uitgeverij Heks & Kruid. Tevens ben ik momenteel bezig met het schrijven van een tweede boek ‘Jaarcirkel – de seizoenen rond‘ welke verwacht wordt in najaar 2019 (dus nog ff wachten…)

HET E-BOOK MAANMAGIE & NATUURRITUELEN wat half oktober 2018 is verschenen geeft een mooie impressie van mijn werkwijze.
Dit E-book kun je bestellen via de website heksenkruid.info

Tevens vind je op de website Heks & Kruid veel info over de energie van de Volle Maan, de magische werking van Kruiden en nog veel meer mooie dingen WWW.HEKSENKRUID.INFO

Wees welkom…Ontdek…Onderzoek… stel je open voor de natuur en haar kracht en pracht!