Hoofd in de wolken & voeten in de aarde

 

MOON CHALLENGE 2019 KOMT ERAAN… DOE JE MEE?

Naar de webshop

Moon Challenge 2019 zal tijdens de Volle Maan op 19 april 2019 starten met als thema ‘HERRIJZEN’.

Voel je jezelf verbonden met de Maan en haar verschijnselen?
Laat je dan meenemen in een Cirkel rond de Maan van Volle Maan tot Volle Maan en alles wat hier tussen in zit. Herrijzen past in alle cirkels van de Maan!

Ik ben zo blij ik dat ik de Moon Challenge heb leren kennen! Ik heb hierdoor een diepe kennis gemaakt met de maan en met het uitvoeren van rituelen. Sinds de beide Moon Challenges, doe ik bij elke volle maan een ritueel. Ik heb geleerd dat in de natuur vele boodschappen te lezen zijn, hoe je die op jezelf kunt toepassen en hoe mooi de cyclus is binnen de natuur. De Moon Challenge deel I en II hebben mij werkelijk veel moois gebracht. Prachtig!

Maresa - Moon Challenge 2017

 Moon Challenge leuk om te weten;

Begin 2016 ben ik begonnen met de eerste Moon Challenge, het begon als uitdaging om mensen een maancyclus rond, met -en naar de Maan te laten leven, het was een daverend succes en de deelnemers teller liep al snel op naar 1600 deelnemers.

Na dit succes, heb ik eind 2016 nogmaals een Moon Challenge georganiseerd, toen heb ik meer dan 4400 mensen bewust mogen maken van de cyclus van de Maan en haar energie en invloed wat zij op ons dagelijks leven heeft. Vanuit de tweede Moon Challenge is er vanuit donaties een deel gefinancierd, wat mij de ruimte gaf om mijn boek op een duurzame manier te laten drukken.

Ten slotte heb ik eind 2017 de 3de Moon Challenge georganiseerd, alhoewel ik dacht dat dit de laatste was, kwam er toch nog een nieuwe datum om de hoek kijken.

Deze Moon Challenge kondigde zich aan na de inzichten die ik kreeg uit de natuur, waardoor ik mij weer meer ging afstemmen op de maan en met Nieuwe Maan werden er mij dingen zichtbaar;

Maandagochtend met nieuwe Maan zag ik de afbeelding van de Maankalender en voelde ik heel duidelijk dat deze nieuwe Maan een ommekeer zou gaan brengen… Vervolgens ben ik daarna naar buiten gegaan en heb een goed gesprek gehad met een energetisch geladen Denneboom, waarbij ik hem informatie over mezelf gaf en de antwoorden terugkreeg voor wat het moet zijn;
JIJ alleen JIJ kan de MAGIE van je eigen leven in werking zetten… Niemand anders dan JIJ kan dit doen… JOUW energie die je inzet in het werk wat je doet, is precies afgestemd op jouw werk en de mensen die hierop aan willen sluiten!
Herrijs en creëer van de donkere tijd een nieuwe VLAM en herrijs als de Feniks of beter als de Heks die opstaat vanuit de brandstapel uit haar eigen AS herrezen…

Wow, die kwam wel even binnen zeg 🙏🙏🙏
Dank je wel wijze Den, met jou valt nog eens een goede discussie aan te gaan!
 

DUS…. Moon Challenge 2019 zal dan ook als thema ~ HERRIJZEN ~ krijgen… Herrijzen past in alle cirkels van de Maan!

Ik ben heel dankbaar dat ik kennis heb mogen maken met de kruidencursus en de moonchallenge. Het heeft mijn leven en inzicht veranderd en nog steeds verander ik. Wel met valen en opstaan. Tranen van verdriet loslaten, tranen van geluk en heerlijk voelen. Wat kan je leven toch mooi en simpel zijn als je het maar ziet. En dat door de cursussen van Yvonne Vrijhof en de prachtige leerzame moonchallenges. Super dankbaar

Anita Vleugels

Wil je meer weten of heb je een vraag?